Financial CompanyFinancial CompanyFinancial Company
(+91) 748 683 7898
info@vittamanagement.in
India
Financial CompanyFinancial CompanyFinancial Company

Освітні Дистанційні Платформи Для Учнів І Вчителів Державна Служба Якості Освіти України

Їх можна використовувати в роботі з інтерактивною дошкою або як індивідуальні вправи для учнів. Мультимедійний ресурс для створення, спільного редагування та зберігання інформації. Це віртуальна стіна, на яку можна прикріплювати фото, файли, посилання на інтернет-сторінки pitest.org.ua та замітки. До розміщених матеріалів ви можете давати доступ не всім, що дуже зручно в організації диференційованого навчання. Навіть якщо у вашого учня тимчасово відсутній доступ до інтернету, то він зможе все одно ознайомитися з матеріалом.

платформи для дистанційного навчання

Наприклад, чомуне треба проходити щодня кроків,що насправді відбувається, коли ви засмагаєтеічи можна посивіти від стресу за одну ніч. Дистанційне навчання потребує частішої взаємодії з батьками, зокрема щодо поведінки дітей, їхнього режиму роботи, виконання завдань. Можливість ідентифікації учасників. Вчитель повинен мати змогу ідентифікувати всіх учнів, зареєстрованих у системі або присутніх на онлайн-уроці. Батьки – готові до очного навчання і ті, хто не наважується відправляти дітей до школи. Окрім того, за попередніми даними, за кордоном на 1 вересня перебуватимуть майже 10 відсотків учнів.

Освітні Дистанційні Платформи Для Учнів І Вчителів

Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Думка редакцiї може не збiгатися з думкою авторiв. Ця платформа підійде для власників Apple-пристроїв. Список запропонованих дисциплін дуже великий, як і список навчальних закладів, що надають лекції.

Курси Підвищення Кваліфікації Вчителів Географії Та Економіки

Там уже можна переглянути комунальну трагікомедію Надії Парфан “Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго”, мюзикл Олени Дем’яненко “Гуцулка Ксеня” та мок’юментарі Корнія Грицюка “2020. Доступ до платформи платний – 60 гривень на тиждень. Сервіс доступний англійською і російською мовами. У ньому є завдання з природничих наук, англійської та інших іноземних мов, математики, історії тощо. Ви завантажили методичні матеріали та обирали, в якій галузі вам допомагатимуть письменники та їхні книжкові герої (усі методичні матеріалитут). Канал, який допоможе бути в курсі справ у світі кіно, адже тут виходять огляди українських та світових фільмів.

Таким чином програмувати можна не лише доступ до окремих навчальними активностей, але й до цілої групи навчальних елементів. Системи дистанційного навчання досить давно відомі викладачам та вчителям. А ось школи електронне навчання відкрили для себе недавно. За допомогою платформ та сервісів можна організувати по-справжньому якісне навчання в період карантину. Ми зібрали для вас безкоштовні платформи для дистанційного навчання. Інструментарій платформи – Google Classroom є цифровою альтернативою до шкільного журналу.

Цей сайт створили у Вінниці спеціально для дистанційної освіти зі шкільних предметів. Щоб отримати доступ до всіх матеріалів і зберігалися результати навчання – потрібно зареєструватися. Генератор практичних завдань, який дозволяє створювати та роздруковувати завдання для дітей різного віку з математики, читання та письма. Наприклад, прописи, анаграми, завдання на додавання чи віднімання. Звичні правила поведінки у школі не працюють в онлайн-форматі, тому варто адаптувати їх до дистанційного навчання – встановити правила спілкування під час зум-уроків тощо. Важливо в організації дистанційного навчання узгодити розклад уроків з особливостями проведення онлайн-занять.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks